Kristályenergia

20170621_135853

Mi a kristály?

A kristály szilárd anyag, mértanilag szabályos alakkal. A kristályok a Föld kialakulásának folyamataiban képződtek, átalakulásuk pedig mindaddig tart, amíg a bolygó is változik. A kristályok a Föld DNS-ei, a kialakulás kémiai folyamatinak lenyomatai. A kvarckristályok a föld mélyében, vulkanikus és szeizmikus tevékenységek közelében alakulnak ki. A kristályok holisztikusan gyógyítanak, tehát az emberre fizikai, szellemi és lelki szinten hatnak. átrendezik a finomenergiákat és oldják a rendellenességeket, lehatolva egészen a kiváltó okokig. Hatása rezgéseken keresztül érvényesül, helyreállítva a biomágneses burok egyensúlyát, amely körbeveszi, és be is hatol a testbe, serkentve  a csakrákhoz kapcsolódó pontokat, amelyek szabályozzák a test rezgési állapotát. A csakrák egyensúlyba hozásával sok fizikai és lelki rendellenesség enyhíthető. A képen egy füstkvarc látható , amely Brazíliából származik és tele van angyalokkal és tündérekkel, az ő energiájuk is benn található.

VÍZ HARMONIZÁLÁSA KRISTÁLYOKKAL

A víz energetizálásához, rezgésemeléséhez és harmonizálásához 2 db hegyikristály szükséges. A hegyikristály az egyetlen olyan kristály, amely programozható arra a témára, amire kéred. A mai világban fontos odafigyelnünk a táplálékok és az ivóvíz minőségére, hiszen a fizikai testünk több mint 70 %-a is víz. A víz információt hordoz, amellett, hogy a salakanyagokat és egyéb anyagokat (tápanyag, ásványi anyag, vitaminok) is szállít. Minél magasabb a rezgésünk, annál több pozitív energia befogadására vagyunk képesek, annál hamarabb meglátjuk a jót és a szépet az életben és a vonzás törvénye szerint is magasabb rezgésű emberekkel találkozhatunk és környezetünket is e szerint alakíthatjuk és gyógyulhatunk.

Víz kísérletet csináltam 2016. 10. 22-én. Az egyik üveg vízre kértem áldást és imádkoztam, a másik üveg vízzel semmit nem tettem. Mindkettőbe beletettem néhány szem riszt:

1, 8 hónap után

20170622_115846

Ez egy sima, kristályok nélküli víz, de a kristályokkal a víz rezgése is emelkedik.

A kristály a környezetében lévő, életre veszélyes, szennyező információt (legyen az akár gondolat, érzelem) átalakítja harmonizáló, regeneráló energiává, információvá. A kristály úgy működik, mint a holográfia. Az ember energiarendszere alkalmas arra, hogy a kristályt működtető Jó Szellemlénnyel kapcsolatba lépjen és kommunikáljon vele.

A brazíliai gyógyító Jó Szellemlények, Gaia Földanya és a Kristályok Jó Szellemlényeinek segítségével a hegyikristályokat be lehet programozni a víz tisztítására és harmonizálására.

A  hegyikristály arra van programozva, hogy azt a vizet, amibe beletesszük, tisztítsa meg mindenféle káros szennyeződéstől, negatív energiától és diszharmóniától; valamint  arra, hogy azt a vizet, amibe beletesszük tisztítsa meg és tartsa tisztán minden olyan rezgéstől, ami nem előnyös az egészségre. Minden negatív erőt alakítson át Szeretetté, amit folyamatosan sugároz.

hegyikristály

Hogyan használd:

Egyszerűen csak tedd bele egy kancsó vízbe és hagyd, hogy elvégezze a feladatukat. 5-10 perciga azért várj mielőtt iszol belőle.

Kérésre szívesen elvégzem a programozást!

Tér tisztítása és védelem kristályokkal

Négy darab hegyikristály marokkő beprogramozásával és a Gyógyító Jó Szellemlények  segítségével beletöltődnek azok az információk és gyógyító energiák, rezgések, védelmi erők és energiák, amire a helységnek szüksége van, ahhoz, hogy folyamatos védelmet nyújtsanak  a lakásban, házban, irodában minden negatív energiával és szellemlénnyel szemben. A négy kristály 24 órás burkot képez a lakás fölött, amelyen nem tudnak ezek az energiák, gondolati minták és lények behatolni. Folyamatosan tisztítják és harmóniát, békét hoznak a családba és az ott élő emberek szívébe.

Ehhez szüksége egy alaprajz a lakásról, házról, irodáról, amelyet e-mailen is el lehet küldeni: ivanyi.erika.hu@gmail.com címre. 

A kristályokat a helység négy sarkába kell letenni és havonta 1x  megtisztítani tengeri sós vízben egy éjszakán át. Ekkor  a burok megszűnik, de amint újra visszahelyezzük, a burok megint működik.

A 4 db kristály árA programozva 5000 Ft,  alaprajzos tértisztítással együtt: 8000 Ft

HEGYIKRISTÁLY

A hegyikristály a legmagasabb gyógyító rezgéssel bíró a kristályok között. Önmagában alkalmazva is bármely csakrára, betegségre és egyéb kívánságra használható. Más kristályok hatását nagy mértékben felerősíti. Éppen ezért személyre is programozható bármilyen kéréssel kapcsolatban (segítsen a párkapcsolatban, fizikai betegségből való gyógyulásban, harmónia és béke megteremtéséhez stb.). Ehhez szükség van egy fényképre az adott személyről, pontos névre és születési dátumra.

Díja marokkő esetén 2500 Ft/ db, egyéb forma esetén (piramis, gömb, tojás stb vagy ékszer) a kristály ára + 1000 Ft.

Kristályékszerek

Kérésre és kristály karkötők, láncok, egyéb ékszerek tisztítására, aktiválására és feltöltésére is van lehetőség. A citrin például a bőséget jelenti, nem csak anyagilag hanem bármilyen más vonatkozásban is (gyermekáldás, anyagi bőség, érzelmi bőség, pénz, munka és bármi).

Díja: kristályékszer ára + 1000 Ft.

citrin

 

!!! ÚJ !!!

Kristályok Gyógyító Energiái Workshop

Időpont 2018 Tavasz  14:00-17:00-ig. Díja 15.000 Ft

Helyszín : Debrecen – a pontos részletek és időpont még kidolgozás alatt

Hozd be otthonról az összes kristályodat, megnézzük, hogy melyik igazi és melyiknek nincs rezgése. megbeszéljük, hol érdemes tartani őket, kiválasztjuk melyikkel tudsz a legjobban meditálni. Beszélünk a 7 fő kristályról és gyakorolni fogjuk hogyan tudod a csakráidat rendben tartani, harmonizálni kristályaiddal. Átbeszéljük és gyakorlatban is kipróbáljuk a meditációt, tisztításukat, és megmutatom hogyan tudsz biztonságos, szeretettel teli teret létrehozni magad körül. Kapsz egy csakra harmonizáló kristály készletet is.

Szeretettel várlak!