Távgyógyítás Egyénileg Időpontfoglalás

Távgyógyítás Angyali fénnyel és Krisztusi Szívenergiával 

 

 

20180410_103133Az angyali energiák és a jézusi szeretet energia, amit a brazil gyógyító Jó szellemlények is közvetítenek, nincs helyhez és időhöz kötve. Ezért szívesen segítenek rajtam keresztül akkor is, ha földrajzilag messze vagyunk egymástól, vagy betegség miatt nem tudunk találkozni, vagy bármikor, amikor kéred. Ilyenkor telefonon, vagy egyéb módon kapcsolatba kerülhetünk és így is megkaphatod azt a segítséget, amire szükséged van a gyógyuláshoz testi, lelki, érzelmi, szellemi és egyéb szinteken. A segítés menete hasonló, mint élőben, használjuk a kristályok energiáját is. Ha fényképet küldesz, kérlek küldd el hozzá a nevet, címet és pontos születési adatokat is, hogy hatékonyabb legyen a segítség.

Fontos, hogy neked kell kéred ill. annak a személynek, akinek szüksége van rá ( kisgyermekek estében az Édesanya kérheti).

A távgyógyítás díja egy saját magadért tett befektetés. Én időt, energiát és lehetőséget biztosítok a segítségadásra és a gyógyulásra, ezért az általam dolgozó energia kérésére neked kell tudnod  mennyi az az összeg, amit adományként adsz nekem.
Horváthné Iványi Erika E.V. – K&H bank- 10402991-86767175-90481003

Szeretettel várlak!

Időpontot foglalhatsz az alábbi alkalmazással, e-mailen: ivanyi.erika.hu@gmail.com vagy telefonon: 06 30 6319432

A szürke időpontokban nem tudsz foglalni. Válaszd ki a napot , majd kattints a megfelelő időpontra és küldd el a foglalásodat.