Távgyógyítás Egyénileg Időpontfoglalás

Távgyógyítás Angyali fénnyel és Krisztusi Szívenergiával 

 

 

20180410_103133Az angyali energiák és a jézusi szeretet energia, amit a brazil gyógyító Jó szellemlények is közvetítenek, nincs helyhez és időhöz kötve. Ezért szívesen segítenek rajtam keresztül akkor is, ha földrajzilag messze vagyunk egymástól, vagy betegség miatt nem tudunk találkozni, vagy bármikor, amikor kéred. Ilyenkor telefonon, vagy egyéb módon kapcsolatba kerülhetünk és így is megkaphatod azt a segítséget, amire szükséged van a gyógyuláshoz testi, lelki, érzelmi, szellemi és egyéb szinteken. A segítés menete hasonló, mint élőben, használjuk a kristályok energiáját is. Ha fényképet küldesz, kérlek küldd el hozzá a nevet, címet és pontos születési adatokat is, hogy hatékonyabb legyen a segítség.

Fontos, hogy neked kell kéred ill. annak a személynek, akinek szüksége van rá ( kisgyermekek estében az Édesanya kérheti).

Vélemények, tapasztalatok:

Szia Erika!

Múlt héten kedden este időben lefeküdtem, mert kíváncsi voltam, hogy mi fog történni… :)
Általános bizsergést éreztem, aztán én is éreztem, amit mondtál, hogy mintha egy nehéz csizma lenne rajtam, térdtől lefelé nagyon nehéz volt a lábam, aztán valahogy elaludtam… Reggel olyan tiszta tüdővel ébredtem, hogy mintha szállnék… Az első napokban kicsit olyan depressziós voltam, magam alatt voltam, nem volt semmihez sem kedvem.. meg fáradtnak éreztem magam és amikor a gyerekek elaludtak, én is.. bezzeg máskor majdnem éjfélig fent vagyok (ami megint nem jó, mert akkor meg nem tudom kialudni magam). Na, annyit aludtam, hogy minden reggelre megmacskásodott a derekam. Kb. 2 órán keresztül ferdén mentem, a férjem (aki semmiről nem tud), már banyának hívott… Ami (tegnapi kedd éjszaka után) sitty-sutty elmúlt… (hogy azért mert tegnap megint keveset aludtam és nem tudtam megmacskásodni, vagy ez kb addig a hétig tartott nem tudom…

Pisivédőt tettem a lepedő alá, hátha az lesz, amit meséltél…. de nem történt ilyen… viszont mintha a bal orrlyukamból sokkal több váladék jött volna ki, mint úgy általában… Pár nap depi után, újra vissza tért belém az energia és nekiálltam a gyerekszobát és a mi szobánkat rendesen kitakarítani, ablak- függöny- szőnyeg mosás, portalanítás… aztán a nappalit is… de hogy azóta nem fújom annyira az orrom, mert ugyanis felnőtt koromra porallergia jött ki (amit gyerekkoromban is kimutattak, de nem jelentett problémát) most viszont nagyon fújom a házban az orrom… tehát a nagy rendrakásnak, vagy az energiának köszönhetem, de most szinte tünetmentes vagyok… :)

Az első napokban fájt a fejem… és képzeld nagyon fájt a bal mellem is… :( aztán másik nap a másik is… közben meg is jött a menstruációm is… de azóta is van, hogy érzem… így majd a legközelebbi alkalommal szeretném megnézetni a mellemet, hogy tényleg sikerült-e eltüntetni az “idegen” dolgot…

A tüdőm, mellkasom szerintem könnyebb lett, másnap éreztem azt a nagyon szárnyaló érzést, aztán utána nem, de viszont nem érzem nehéznek… Nem alszom 3 réteg ruhában, plusz 2 réteg takaróban már most, ami egy-két héttel ezelőtt még így volt… Sokkal, de sokkal jobb érzés…

Hirtelen ennyi jutott eszembe! :) És már elkezdtem jegyzetelni, hogy miben szeretném majd a jövőben a segítségedet kérni… Például ilyenek, hogy lehet, hogy a porallergiám és a házikó energiája összefügg? :) De nagyon szeretjük a házikónkat, így csak jókat mondhatsz róla… :)” (2018.09.19.)

A távgyógyítás díja egy saját magadért tett befektetés. Én időt, energiát és lehetőséget biztosítok a segítségadásra és a gyógyulásra, ezért az általam dolgozó energia kérésére neked kell tudnod  mennyi az az összeg, amit adományként adsz nekem.
Horváthné Iványi Erika E.V. – K&H bank- 10402991-86767175-90481003

Szeretettel várlak!

Időpontot foglalhatsz az alábbi alkalmazással, e-mailen: ivanyi.erika.hu@gmail.com vagy telefonon: 06 30 6319432

A sötétszürke időpontokban nem tudsz foglalni. Kattints a megfelelő időpontra és küldd el a foglalásodat. Az időpontok 15 perces intervallumokban vannak a programban, ezért manuálisan kell beállítani a 60 percet.