Lélekgyógyítás

“Tudat szinten a Mátrixunkon át a gyógyulás nagyon gyorsan, pillanatok alatt megy végbe és történik meg.” Richard barteltt- Mátrix energetika

A betegségek és problémák forrását hozhatja a lélek egy előző életből, de kialakulhatnak a jelen életben is. Ami fontos, hogy 2012 után már átírható. A lényeg azonban az, hogy az ezekhez tartozó energiák és programok az életed egy adott pontján elkezdenek megjelenni az aurádban és lassan elindulnak az aura rétegein keresztül a fizikai tested felé. Nem érik el rögtön a testedet, hanem elkezdenek beletöltődni a fizikai tested egyes sejtjeibe. Ezek a negatív információk okozzák később a betegségeket, problémákat fizikai szinten. Ez időbe telik, de a fizikai test betegségeit mindig jelzésnek tekintsd és szeretettel fogadd őket. A lélek, aki fizikai testben él vállalt bizonyos betegségeket, problémákat, amelyeket meg akar tapasztalni, megoldani, de nem mindegy hogyan. Ehhez a legjobb és legtisztább út a SZERETET!

Ahogy elkezdenek letöltődni ezek az információk, a fizikai test elkezd védekezni úgy, hogy elkezdesz olyan dolgokat tenni, enni, inni, fogyasztani, ami kihat az egészségi állapotodra. Ez a léleknek csak szenvedést okoz és te is elkezdesz negatív dolgokra koncentrálni, negatív módokon megnyilatkozni.  

Hogyan tudok segíteni neked ebben?

Közvetítem neked azt a szeretet energiát amire szükséged van az Mennyei Teremtőnk Gyógyító Angyalaitól, brazil Gyógyító Segítő Entitásoktól . Ez a gyógyító energia megjelenik az aura szélén és elkezd befelé áramlani rétegről rétegre, hogy kimossa azokat a negatív programokat, hiedelmeket, érzéseket, szimbólumokat, blokkokat, amelyek megnehezítik a fizikai életedet.

 Rétegenként dolgoznak, tisztítanak és  csak azokat a rétegeket gyógyítják, amire engedélyt kapnak a lélektől. Fokozatosan mennek mélyebbre a probléma gyökeréhez. Az intenzitás és az időtartam mindenkinél más. A Segítő Entitások által a jövő útját is tisztítjuk, hogy az a legpozitívabb és legjobb legyen számodra. A DÖNTÉS MINDIG A TIÉD ÉN CSAK KÖZVETÍTEK!

 

Az energitaér, vagyis mátrix  a kvantumfizikai felismerésnek a gyakorlati alkalmazására épül. Arra, hogy a tudat hatással van a fizikai valóságra, amelyet az energia és a rezgés állapotával lehet leírni. A kvantumfizika szerint minden ugyanabból az energiából, elektromágneses részecskéből áll. Az ember sem más , mint összesűrűsödött energia, ami anyagszerűvé alakul át.  A világegyetemben minden Rezgés (energia) és Információ.

Ha az ember rezgése harmonikus, békés és szeretetteli, akkor egészséges és boldog, elégedett az életével. Ez lenne a természetes állapot. Amikor kibillenünk az egyensúlyunkból,  akkor ez a harmónia felborul (rossz hír, betegség, munkahelyi probléma). Bár az emberi test azonnal beindítja az öngyógyító mechanizmusait, hogy újra helyreállítsa a harmóniát, de mi nem adunk rögtön időt az öngyógyulásnak  és nincs időnk a pihenésre, regenerálódásra, arra, hogy a lelki sérülések és fájdalmak begyógyulhassanak.

A z általam közvetített SZERETET ENERGIA segít tisztítani és gyógyítani, érzelmeket átalakítani, amely a Lélek által letöltött negatív dolgokból ered.   Minden olyan érzelmet, negatív tapasztalatot és érzelmi sérülést kitisztít és helyretesz, amelyekkel már évek óta küzdünk, harcolunk; amelyek ott vannak a mindennapjainkban és nagyon mélyen őrizzük a szívünkben, a sejtjeinkben. Emiatt nem vagyunk képesek elmozdulni tőlük. A Brazíliai Gyógyító Jó Szellemlények által közvetített és  TISZTA SZERETET gyógyító energiáján alapul a gyógyítás.

facebook
Miben segíthet :
 • Munkahelyi gondok, feszültségek, kapcsolatok, főnökkel, munkatársakkal való gondok
 • Önértékelési nehézségek – zavarok-gondok, önbecsülés, önbizalomhiány
 • Öngyilkossági kisérletek, öngyilkos a családban
 • Párkapcsolatbeli – Házasságbeli nehézségek , gondok
 • Pénz, jövedelem, anyagi Bőség forrás áramlása az életben
 • Serdülőkorban elszenvedett lelki sérülések, bezártság
 • Szerelmi kötések, mágikus kötések
 • Születéssel kapcsolatos érzetek, félelmek (császármetszés, köldök zsinór nyakra vagy testrészre való tekeredése, törött végtag, vízfej, megnyúlt fej, agysérülés stb…)
 • Szülői elnyomás
 • Társ, férj, feleség barát elvesztése
 • Válás (szülők válása-elvesztése, Férjtől/Feleségtől való elválás, elveszítés)…

A gyógyításokat, tisztításokat nem én végzem, hanem Általam történnek a Teremtő Atyánk által küldött  Gyógyító Angyalok  segítségével!

Szellemsebész az az ember, aki a pszichotronikai/ szabad energia tudását felhasználva a szellemet – lelket gyógyítva, a fizikai testet gyógyítja. Ez egy olyan ősi technika, ami meditáció útján került le a Földre. Olyan égi gyógyító rendszer, ami a végtelenből, a teljességből, a szeretetből és a az égből meríti az erejét. Ennek hasonló formája már az ókori Görögöknél is létezett. Ebben a rendszerben van egy gyógyító erő, ami Isten/Teremtő kegyelméből, a szellemből, a lélekből, az anyagból újból élővé teszi azt, ami valamilyen módon már elromlott, megkopott, elkopott, elhasználódott.

A szellemsebészettel a fizikia  betegség okára lehet fényt deríteni és a fizikai testet lehet gyógyítani. A gyógyítás a spirituális testen, szellemtesten, érzelmi testen, mentális testen illetve lélek testen történik, ahonnan átíródik a gyógyulás a fizikai testbe. Fontos a kliens aktív részvétele, hogy részese legyen saját gyógyulásának. A beavatkozás semmilyen fájdalommal, szenvedéssel, kínlódással vagy rossz érzéssel nem jár. A kezelések mély tudatszinten történnek, szerek és eszközök nélkül.
A testi betegésgek minden esetben a lélekből, szellemből fakadnak, fizikai testünkben csak a tünet található, ami jelzőrendszerként működve tudatja velünk, hogy helytelenül gondolkodtunk vagy cselekedtünk.
A szellemsebészet egyik alapelve, hogy a gyógyító abban az esetben segíthet, ha az ember önként kéri és a Teremtő engedélyezi. ​
 
A DÍJA EGY SAJÁT MAGADÉRT TETT BEFEKTETÉS. ÉN IDŐT, ENERGIÁT ÉS LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK A SEGÍTSÉGADÁSRA ÉS A GYÓGYULÁSRA, EZÉRT AZ ÁLTALAM DOLGOZÓ ENERGIA KÉRÉSÉRE NEKED KELL TUDNOD  MENNYI AZ AZ ÖSSZEG, AMIT ADSZ NEKEM.

Bejelentkezés egyéni távgyógyításra:  06 30 631 9432 vagy ebben az alkalmazásban rögtön le is foglalhatod időpontodat

desktop-1

 

iratkozz fel a havi  Angyali üzenetre:

Írd be az e-mail címedet, hogy folyamatosan tájékozott légy!

Az általad megadott adatokat lementem, kérésedre a a GDPR rendelkezéseinek megfelelően törlöm. Az adatvédelmi tájékoztatót ITT megtalálod! Kérlek pipáld ki a négyzetet!


 

Angyali Uzenetek