Szellem Sebészet és Lélekgyógyítás

“Tudat szinten a Mátrixunkon át a gyógyulás nagyon gyorsan, pillanatok alatt megy végbe és történik meg.” Richard barteltt- Mátrix energetika
forrás: www.gyogyito-szeretet.hu, lelkimenedek.network.hu

forrás: lelkimenedek.network.hu

A betegségek és problémák forrását hozhatja a lélek egy előző életből, de kialakulhatnak a jelen életben is. A lényeg azonban az, hogy az ezekhez tartozó energiák és programok az életed egy adott pontján elkezdenek megjelenni az aurád szélén és lassan elindulnak az aura rétegein keresztül a fizikai tested felé. Nem érik el rögtön a testedet, hanem elkezdenek beletöltődni a fizikai tested egyes sejtjeibe. Ezek a negatív információk okozzák később a betegségeket, problémákat fizikai szinten. Ez időbe telik, de a fizikai test betegségeit mindig jelzésnek tekintsd és szeretettel fogadd őket. A lélek, aki fizikai testben él vállalt bizonyos betegségeket, problémákat, amelyeket meg akar tapasztalni, megoldani, de nem mindegy hogyan. Ehhez a legjobb és legtisztább út a SZERETET!

Ahogy elkezdenek letöltődni ezek az információk, a fizikai test elkezd védekezni úgy, hogy elkezdesz olyan dolgokat tenni, enni, inni, fogyasztani, ami kihat az egészségi állapotodra. Ez a léleknek csak szenvedést okoz és te is elkezdesz negatív dolgokra koncentrálni, negatív módokon megnyilatkozni.  

Hogyan tudok segíteni neked ebben?

Közvetítem neked azt a szeretet energiát amire szükséged van az Mennyei Teremtőnk Gyógyító Angyalaitól, brazil Gyógyító Segítő Entitásoktól . Ez a gyógyító energia megjelenik az aura szélén és elkezd befelé áramlani rétegről rétegre, hogy kimossa azokat a negatív programokat, hiedelmeket, érzéseket, szimbólumokat, blokkokat, amelyek megnehezítik a fizikai életedet.

 Először mindig a nehezebb energia távozik el, ami segít, hogy könnyebbnek érezd magad de még nem feltétlenül érezhetsz fizikai változásokat. Ez után következnek a finomabb szinteken történő tisztítások,  amelyek után már konkrét fizikai változásokat is tapasztalhatsz. A Segítő Entitások által a jövő útját is tisztítjuk, hogy az a legpozitívabb és legjobb legyen számodra. A DÖNTÉS MINDIG A TIÉD ÉN CSAK KÖZVETÍTEK!

 

A z energitaér, vagyis mátrix  a kvantumfizikai felismerésnek a gyakorlati alkalmazására épül. Arra, hogy a tudat hatással van a fizikai valóságra, amelyet az energia és a rezgés állapotával lehet leírni. A kvantumfizika szerint minden ugyanabból az energiából, elektromágneses részecskéből áll. Az ember sem más , mint összesűrűsödött energia, ami anyagszerűvé alakul át.  A világegyetemben minden Rezgés (energia) és Információ.

Ha az ember rezgése harmonikus, békés és szeretetteli, akkor egészséges és boldog, elégedett az életével. Ez lenne a természetes állapot. Amikor kibillenünk az egyensúlyunkból,  akkor ez a harmónia felborul (rossz hír, betegség, munkahelyi probléma). Bár az emberi test azonnal beindítja az öngyógyító mechanizmusait, hogy újra helyreállítsa a harmóniát, de mi nem adunk rögtön időt az öngyógyulásnak  és nincs időnk a pihenésre, regenerálódásra, arra, hogy a lelki sérülések és fájdalmak begyógyulhassanak.

A z általam közvetített SZERETET ENERGIA segít tisztítani és gyógyítani, érzelmeket átalakítani, amely a Lélek által letöltött negatív dolgokból ered.   Minden olyan érzelmet, negatív tapasztalatot és érzelmi sérülést segít kitisztít és helyretesz,, amelyekkel már évek óta küzdünk, harcolunk; amelyek ott vannak a mindennapjainkban és nagyon mélyen őrizzük a szívünkben, a sejtjeinkben. Emiatt nem vagyunk képesek elmozdulni tőlük. Ez a módszer a Brazíliai Gyógyító Jó Szellemlények által is segített és  TISZTA SZERETET gyógyíó energiáján alapul.

facebook
Miben segíthet :
 • Munkahelyi gondok, feszültségek, kapcsolatok, főnökkel, munkatársakkal való gondok
 • Önértékelési nehézségek – zavarok-gondok, önbecsülés, önbizalomhiány
 • Öngyilkossági kisérletek, öngyilkos a családban
 • Párkapcsolatbeli – Házasságbeli nehézségek , gondok
 • Pénz, jövedelem, anyagi Bőség forrás áramlása az életben
 • Serdülőkorban elszenvedett lelki sérülések, bezártság
 • Szerelmi kötések, mágikus kötések
 • Születéssel kapcsolatos érzetek, félelmek (császármetszés, köldök zsinór nyakra vagy testrészre való tekeredése, törött végtag, vízfej, megnyúlt fej, agysérülés stb…)
 • Szülői elnyomás
 • Társ, férj, feleség barát elvesztése
 • Válás (szülők válása-elvesztése, Férjtől/Feleségtől való elválás, elveszítés)

A gyógyításokat, tisztításokat nem én végzem, hanem Általam történnek a Teremtő Atyánk által küldött  Gyógyító Angyalok  segítségével!

Szellemsebész az az ember, aki a pszichotronikai/ szabad energia tudását felhasználva a szellemet – lelket gyógyítva, a fizikai testet gyógyítja. Ez egy olyan ősi technika, ami meditáció útján került le a Földre. Olyan égi gyógyító rendszer, ami a végtelenből, a teljességből, a szeretetből és a az égből meríti az erejét. Ennek hasonló formája már az ókori Görögöknél is létezett. Ebben a rendszerben van egy gyógyító erő, ami Isten/Teremtő kegyelméből, a szellemből, a lélekből, az anyagból újból élővé teszi azt, ami valamilyen módon már elromlott, megkopott, elkopott, elhasználódott.

A szellemsebészettel a fizikia  betegség okára lehet fényt deríteni és a fizikai testet lehet gyógyítani. A gyógyítás a spirituális testen, szellemtesten, érzelmi testen, mentális testen illetve lélek testen történik, ahonnan átíródik a gyógyulás a fizikai testbe. Fontos a kliens aktív részvétele, hogy részese legyen saját gyógyulásának. A beavatkozás semmilyen fájdalommal, szenvedéssel, kínlódással vagy rossz érzéssel nem jár. A kezelések mély tudatszinten történnek, szerek és eszközök nélkül.
A testi betegésgek minden esetben a lélekből, szellemből fakadnak, fizikai testünkben csak a tünet található, ami jelzőrendszerként működve tudatja velünk, hogy helytelenül gondolkodtunk vagy cselekedtünk.
A szellemsebészet egyik alapelve, hogy a gyógyító abban az esetben segíthet, ha a kliens önként kéri és a Teremtő engedélyezi. ​
 
A pszichotronikai sebészet ősi magyar gyógyító módszer, mely elsősorban a szellemen és a lelken végez korrekciókat az egészség visszanyerése céljából és ez a gyógyítás íródik  át a testre. Ennek ideje 3 hét – 3 hónap.  Nagyon jó eredménnyel gyógyíthatók a rákos megbetegedések, cukorbetegség, szív és keringési megbetegedések, agyvérzés utáni állapotok és még sok egyéb más betegség. Ez főleg a hiten alapuló gyógyítás.
A fizikai szem számára már nem látható akadályozó, terhelő, gátló tényezőket is meg tudjuk szüntetni. Lelki részről a blokkok feloldása, a párkapcsolatok, életvitel megbeszélése, iránymutatása. A fizikai testet támadó , gátló tényezők megszüntetése, mint a szellemi megszállóktól való megszabadítás, átok, rontás, mágia levétele. Ha szükséges előző életben is kutakodhatunk ha oda vezetnek és szükség van ennek feloldására is.
 
A DÍJA EGY SAJÁT MAGADÉRT TETT BEFEKTETÉS. ÉN IDŐT, ENERGIÁT ÉS LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK A SEGÍTSÉGADÁSRA ÉS A GYÓGYULÁSRA, EZÉRT AZ ÁLTALAM DOLGOZÓ ENERGIA KÉRÉSÉRE NEKED KELL TUDNOD  MENNYI AZ AZ ÖSSZEG, AMIT adsz nekem.

Bejelentkezés: 06 30 631 9432

desktop-1

Megbocsátás Ima
Atyám Hiszek Benned, hiszem, hogy segítesz megbocsátanom magamnak és mindenki másnak, akivel találkoztam ebben és az előző életeimben, minden gondolatomért, negatív élet ritmusomért,hullámzó létemért. Kérlek Mennyei Atyám, oldozz fel a kósza és balga emberi tulajdonságaimért, amiket magammal hoztam erre az életemre. Engedd meg, hogy képes legyek megbocsátani magamnak és másoknak is, minden vétkemet, minden sértettségemet, minden sérelmemet minden szomorúságomat, minden bánatomat, minden bántalmamat és minden bosszúmat bosszúságaimat, minden haragomat, minden agresszív kifejezési módjaimat, amit ebben az életemben és az összes előző Földi életeimben önmagammal szemben, és másokkal szemben , akár szóban , akár gondolatokban, akár cselekedetekben és tettekben akarva vagy akaratlanul tettem.
Kérlek Mennyei Atyám Tisztíts meg, oldozz fel és adj kegyelmet az összes karmámra, hogy végérvényesen megszabadulhassak a szenvedéseimtől, kínlódásaimtól, gyötrelmeimtől , fájdalmaimtól , önpusztításaimtól, önbüntetéseimtől , az egómtól, spirituális egómtól és minden olyan negatív dolgoktól, ami befolyásolja és blokkolja a Boldogság és a Bőség megélését a hátralevő éveimben. Áldással és mély tisztelettel Köszönöm. Mindörökké Ámen.
Ezt az IMÁT célszerű 77 napon át elmondani, naponta egyszer. Bármikor megteheted. Gyújts meg egy fehér mécsest, mond el az IMÁT és hagyd,hogy a mécset elégessen mindent, ami az imában szerepel és azt is, ami itt nincs tudatosan felsorolva.

 

iratkozz fel a havi  Angyali üzenetre:

Írd be az e-mail címedet, hogy folyamatosan tájékozott légy!

Az általad megadott adatokat lementem, kérésedre a a GDPR rendelkezéseinek megfelelően törlöm. Az adatvédelmi tájékoztatót ITT megtalálod! Kérlek pipáld ki a négyzetet!


 

Angyali Uzenetek