Magzati Kori Stresszoldás

A Robert St. John-féle Metamorfózis terápia, vagyis magzati kori stresszoldás a magzati életben elraktározott ill. korábbról, előző életekből magunkkal hozott  blokkok gyengéd feloldása. Alapja a gerinc mentén található reflexpontok, mert ezek finom érintésével aktiváljuk e blokkok feloldódását. Ez egy speciális stresszoldó módszer, amely a láb, a kéz és a fej reflexzónáit érinti. Mivel a blokkok gátolják a test szabad energia áramlását, Robert St. John rájött, hogy a reflexzónák stimulálása beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, ezzel hosszú távú, biztos javulást eredményez a szervezetben.

metamorphosis-rsj.com

metamorphosis-rsj.com

Ez a szelíd módszer a láb reflexzónájának érintésével kezdődik, mivel a lábak kezelése feloldja a cselekvés-hárítás mintáját, így feloldódik az életben való előbbre jutás lehetősége is.

Ezt követi a kéz reflexzónájának kezelése, amely megkönnyíti az új cselekvés megtételét. Következő lépésben pedig a fej reflexzónája következik, ami pedig a szellemi megértését vonja magával.

Ez a módszer csendes megélést tesz lehetővé, a belső, belülre figyelést kiemelve, szavak nélkül történik meg az oldódás. A folyamat mindenkinél máshogy zajlik le (képek, színek, szimbólumok, gondolatok, fizikai érzetek formájában.) Nagyon jól alkalmazható gyerekeknél is, és nagyon jó eredmények érhetőek el vele.

A láb, kéz és fej pontjainak érintésével új, friss energia jut a gerinc zónájába ezzel megtisztítva és felszabadítva az energiablokkokat és a csakrákat is.

Az eddig jelen lévő vagy lappangó fizikai problémák javulnak, vagy eltűnnek. Akár az évek óta fennálló problémák is.

Minden korosztálynál, kismamáknál is biztonsággal alkalmazható. Kezelések között 2 hétnek el kell telnie, ezzel időt hagyva az oldódási folyamatra.

Akitől tanultam: Kincsverő Mária Természetgyógyász

Vélemények:

“Ez jobb volt, mint a suliban a napközi!” Andris 9 éves

“Az első kezelés után volt egy nagyon erős hiszti és dühkitörés, amirő ő maga sem tudja miért volt. Azóta nyugodtabban viselkedik.” Zsombor , 9 éves, anyukája

” A kezelés után allergiás tüneteim és erős fejfájásom volt, de egy nap alatt elmúlt. Azóta sokkal nyugodtabbnak érzem magamat.”  Magdi (4 gyerekes anyuka)

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.