Kristályenergia

20170621_135853

Mi a kristály?

A kristály szilárd anyag, mértanilag szabályos alakkal. A kristályok a Föld kialakulásának folyamataiban képződtek, átalakulásuk pedig mindaddig tart, amíg a bolygó is változik. A kristályok a Föld DNS-ei, a kialakulás kémiai folyamatinak lenyomatai. A kvarckristályok a föld mélyében, vulkanikus és szeizmikus tevékenységek közelében alakulnak ki. A kristályok holisztikusan gyógyítanak, tehát az emberre fizikai, szellemi és lelki szinten hatnak. átrendezik a finomenergiákat és oldják a rendellenességeket, lehatolva egészen a kiváltó okokig. Hatása rezgéseken keresztül érvényesül, helyreállítva a biomágneses burok egyensúlyát, amely körbeveszi, és be is hatol a testbe, serkentve  a csakrákhoz kapcsolódó pontokat, amelyek szabályozzák a test rezgési állapotát. A csakrák egyensúlyba hozásával sok fizikai és lelki rendellenesség enyhíthető. A képen egy füstkvarc látható , amely Brazíliából származik és tele van angyalokkal és tündérekkel, az ő energiájuk is benn található.

VÍZ HARMONIZÁLÁSA KRISTÁLYOKKAL

A víz energetizálásához, rezgésemeléséhez és harmonizálásához 2 db hegyikristály szükséges. A hegyikristály az egyetlen olyan kristály, amely programozható arra a témára, amire kéred. A mai világban fontos odafigyelnünk a táplálékok és az ivóvíz minőségére, hiszen a fizikai testünk több mint 70 %-a is víz. A víz információt hordoz, amellett, hogy a salakanyagokat és egyéb anyagokat (tápanyag, ásványi anyag, vitaminok) is szállít. Minél magasabb a rezgésünk, annál több pozitív energia befogadására vagyunk képesek, annál hamarabb meglátjuk a jót és a szépet az életben és a vonzás törvénye szerint is magasabb rezgésű emberekkel találkozhatunk és környezetünket is e szerint alakíthatjuk és gyógyulhatunk.

Víz kísérletet csináltam 2016. 10. 22-én. Az egyik üveg vízre kértem áldást és imádkoztam, a másik üveg vízzel semmit nem tettem. Mindkettőbe beletettem néhány szem riszt:

1, 8 hónap után

20170622_115846

Ez egy sima, kristályok nélküli víz, de a kristályokkal a víz rezgése is emelkedik.

A kristály a környezetében lévő, életre veszélyes, szennyező információt (legyen az akár gondolat, érzelem) átalakítja harmonizáló, regeneráló energiává, információvá. A kristály úgy működik, mint a holográfia. Az ember energiarendszere alkalmas arra, hogy a kristályt működtető Jó Szellemlénnyel kapcsolatba lépjen és kommunikáljon vele.

A brazíliai gyógyító Jó Szellemlények, Gaia Földanya és a Kristályok Jó Szellemlényeinek segítségével a hegyikristályokat be lehet programozni a víz tisztítására és harmonizálására.

A 2 db hegyikristály egyike arra van programozva, hogy azt a vizet, amibe beletesszük, tisztítsa meg mindenféle káros szennyeződéstől, negatív energiától és diszharmóniától. A másik kristályt pedig a Jó Szellemlények betanították arra, hogy azt a vizet, amibe beletesszük tisztítsa meg és tartsa tisztán minden olyan rezgéstől, ami nem előnyös az egészségre. Minden negatív erőt alakítson át Szeretetté, Egészséggé, Boldogsággá és legyen képes mindig megújuló erővel sugározni mindezt. Mindkét kristályba bele van programozva a Szeretet összes megnyilvánulási formája is, hogy tudjunk adni és kapni is.

hegyikristály

Hogyan használd:

Egyszerűen csak tedd bele egy kancsó vízbe és hagyd, hogy elvégezzék a feladatukat. 5-10 perciga azért várj mielőtt iszol belőle.

A 2 db kristály ára kb. 2500 Ft, a hegyikristály árától függően. beszerezhető csoportos meditáción,  egyéni kezelésen vagy kérésre egyeztetett időpontban.

Tér tisztítása és védelem kristályokkal

Négy darab hegyikristály marokkő beprogramozásával és a Gyógyító Jó Szellemlények  segítségével beletöltődnek azok az információk és gyógyító energiák, rezgések, védelmi erők és energiák, amire a helységnek szüksége van, ahhoz, hogy folyamatos védelmet nyújtsanak  a lakásban, házban, irodában minden negatív energiával és szellemlénnyel szemben. A négy kristály 24 órás burkot képez a lakás fölött, amelyen nem tudnak ezek az energiák, gondolati minták és lények behatolni. Folyamatosan tisztítják és harmóniát, békét hoznak a családba és az ott élő emberek szívébe.

Ehhez szüksége egy alaprajz a lakásról, házról, irodáról, amelyet e-mailen is el lehet küldeni: ivanyi.erika.hu@gmail.com címre. 

A kristályokat a helység négy sarkába kell letenni és 21 naponta megtisztítani tengeri sós vízben egy éjszakán át. Ekkor  a burok megszűnik, de amint újra visszahelyezzük, a burok megint működik.

A 4 db kristály árA programozva 5000 Ft,  alaprajzos tértisztítással együtt: 8000 Ft

HEGYIKRISTÁLY

A hegyikristály a legmagasabb gyógyító rezgéssel bíró a kristályok között. Önmagában alkalmazva is bármely csakrára, betegségre és egyéb kívánságra használható. Más kristályok hatását nagy mértékben felerősíti. Éppen ezért személyre is programozható bármilyen kéréssel kapcsolatban (segítsen a párkapcsolatban, fizikai betegségből való gyógyulásban, harmónia és béke megteremtéséhez stb.). Ehhez szükség van egy fényképre az adott személyről, pontos névre és születési dátumra.

Díja marokkő esetén 2500 Ft/ db, egyéb forma esetén (piramis, gömb, tojás stb vagy ékszer) a kristály ára + 1000 Ft.

Kristályékszerek

Kérésre és kristály karkötők, láncok, egyéb ékszerek tisztítására, aktiválására és feltöltésére is van lehetőség. A citrin például a bőséget jelenti, nem csak anyagilag hanem bármilyen más vonatkozásban is (gyermekáldás, anyagi bőség, érzelmi bőség, pénz, munka és bármi).

Díja: kristályékszer ára + 1000 Ft.

citrin

 

!!! ÚJ !!!

Kristályok Gyógyító Energiái Workshop

Időpont November 24 Péntek 14:00-17:00-ig. Díja 12.000 Ft

Hozd be otthonról az összes kristályodat, megnézzük, hogy melyik igazi és melyiknek nincs rezgése. megbeszéljük, hol érdemes tartani őket, kiválasztjuk melyikkel tudsz a legjobban meditálni. Beszélünk a 7 fő kristályról és gyakorolni fogjuk hogyan tudod a csakráidat rendben tartani, harmonizálni kristályaiddal. Átbeszéljük és gyakorlatban is kipróbáljuk a meditációt, tisztításukat, és megmutatom hogyan tudsz biztonságos, szeretettel teli teret létrehozni magad körül. Kapsz egy csakra harmonizáló kristály készletet is.

Szeretettel várlak!