Életvezetési Tanácsadás

Az életvezetési tanácsadás nem más mint személyre szóló élettérképed vizsgálata, amelyet születésed pillanatában kaptál.

timepiece-745988_1280

Szükség van hozzá a nevedre, születési helyedre és születési időpontodra. Ez alapján megnézzük életed mely területén vannak nehezebb feladatod, hol vannak az erősségeid, hol lenne szükséged stresszoldásra, mire kell odafigyelned. Különös tekintettel a

  • gyerek- szülő kapcsolatra
  • egészség- válságkezelésre
  • hivatás- pályaválasztás területére.

Szeretetteli és számomra a legtisztább forrásból tanulhattam és tanulom folyamatosan ezt a tudományt és bizton állíthatom, hogy ez a fajta asztrológiai ismeret nagyban elősegíti az önismeretet és életünk történéseinek mélyebb megértését.  A Választás szabadsága mindig a miénk, a csillagok állás csupán segít abban, hogy mire érdemes figyelmedet koncentrálni. A horoszkóp mindig mesél és érdemes rá odafigyelni, mert megéri.

E tanácsadás önállóan és stresszoldáshoz is kérhető, hiszen ezek során felmerült egyes problémák és képek jobb megértését is lehetővé teszi. Segít rálátni bizonyos megoldási javaslatokra is.

 

Képzésem:

Életvezetési Tanácsadás” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. TR szerint:

    Személyesen még soha nem találkoztunk, mégis csupán a születési adataink ismeretében olyan pontos asztrológiai elemzést és leírást kaptam Erikától a kisfiammal való kapcsolatomat illetően, hogy teljesen lenyűgözött! Az eddig csak ösztönösen el-, és befogadott helyzetek, szituációk miértjére is választ kaptam és megerősítést, hogy jó úton járok, illetve segítséget a fejlődési irányokat illetően. Nagyon hálás vagyok Erikának a pontos és alapos munkáért! Mindenkinek szívből ajánlom Őt – én biztos, hogy személyesen is felkeresem a közeljövőben, mert teljes meggyőződésem, hogy nagyon sokat tud segíteni nekem a saját magammal való szembenézésben.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.