Angyali Érintés

 gyógyító meditáció KISCSOPORTBAN

 Ezen a csoportos gyógyító meditáción megismerheted azokat az angyali szeretet energiákat , amelyeket Te magad is bármikor lehívhatsz  az életed jobbá tételéhez. Stresszkezelési módszereket sajátíthatsz el  és kapsz, hogy az életedben jelen lévő blokkok, problémák, fizikai betegségek, harag, félelem, szorongás és depresszió kioldódjon. A vezetett meditáció alatt , Őrangyalod, Arkangyalok Fényét és Szeretetét hívjuk segítségül , akik segítenek megtisztítani gondolataidat, érzelmeidet és fizikai testedet. Ezáltal Te is megtapasztalod az Isteni Szeretetet és Gyógyító Erőt, ami mindenkiben benne van. Majd a brazíliai Segítő Gyógyító Jó Szellemlények és Isten Gyógyító Angyalainak segítségét kérjük a gyógyulási folyamatok beindításához.  Így lecserélheted a stresszt és a megoldatlan problémákat…boldogságra és szeretetre!

desktop-2

Kényelmes ruhában gyere, ami lehetőleg világos vagy fehér színű legyen és hozz magaddal szénsavmentes vizet is. Tudd, hogy a tisztítást nem én végzem, hanem rajtam keresztül a legtisztább szeretet és a Teremtő energiája érkezik mindenkihez, ezért bármilyen kérdést feltehetsz magadban, biztos, hogy meg fogod kapni rá a választ is. Kérheted a betegségekből való gyógyulásodat is, segítenek!  HA VAN KRISTÁLYOD, amivel otthon is meditálsz, vagy szeretnél, kérlek hozd magaddal, hogy a hozzájuk tartozó Fény Lények is segíthessenek neked!  A tisztítás végén lehetőség lesz egy kis beszélgetésre, kérdésekre, és amiben tudok, segítek.

A díja 3500 ft/fő, időtartama kb. 90 perc -kezdés 15:30-kor (17:00-ig)

Időpontok:  minden hónap 3. péntek – átmenetileg szünetel (2018 májustól)

Miért jó, ha rendszeresen jössz?

∞ Az adott témáddal kapcsolatban folyamatosan dolgozhatsz magadon, mégis időt hagysz magadnak a feldolgozásra a havi rendszeresség miatt.
∞ Energiaszinted emelkedik minden egyes tisztításon, feltöltődést és pihenést kapsz fizikai, lelki, érzelmi és szellemi szinten is. Ha folyamatosan jössz ezt az állapotot fent tudod tartani, illetve fokozatosan növelni a energiaszintedet.
∞ Az aktuális témáiddal kapcsolatosan több hónapra előre megkapod azokat a tisztításokat, amelyek lehetővé teszik, hogy az előre beprogramozott betegségek, balesetek, szenvedés vágy programok, áldozati szerepek, régi-beidegződött rossz minták, valamint halállal-öngyilkossággal kapcsolatos programok kiíródjanak belőled. Ehhez nem mindig elegendő egy alkalom.
∞ A csoport energiája mindig erősebb, más minőségű és mindig olyan emberek gyűlnek össze, akik közös erővel is tudnak gyógyulni, tisztulni.

Egyéni tisztításra is van lehetőséged, amikor csak úgy érzed szükséged van rá, vagy nem tudsz megbirkózni egyedül a csoportos tisztításon feljött dolgokkal. Mivel a csoportoson nincs lehetőség mindenkinek a problémáját átbeszélni, ne habozz egyéni időpontot is kérni a mélyebb segítséghez. Ehhez személyesen vagy telefonon kérj időpontot.

 

KÉRLEK FELTÉTLENÜL JELEZD JÖVETELEDET TELEFONON 06/30/6319 432 vagy EMAILEN ivanyi.erika.hu@gmail.COM

Angyali Érintés” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kalman Julianna szerint:

  Szeretnek erdeklodni.hogy Debrecenben nem tartanak e ,kristalygyogyaszati tanfolyamot.Udvozlettel:Julianna

  • kinezerika szerint:

   Kedves Julianna!

   Sajnos elkerülte a figyelmemet a levele. Decemberben nem, de tavasszal lesz még kristály energia tanfolyam. Küldök róla e-mailben értesítést és köszönöm az érdeklődést! Szép napot kívánok!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.