Feltétel Nélküli Önszeretet Egy Napos Program

 

Alakítsd át az Önmagaddal való kapcsolatodat ma!

“Szeretem magam” “Szeretem magam” Szeretem magam” – ajánlják sokan, többek között Louis L. Hay is, hogy először magunkkal kell kezdeni a szép kapcsolat kialakítását, mert csak azután tudunk szeretni másokat is igazán.

Ebben az online kurzusban egy olyan utazásra megyünk, ahol talán még sohasem voltál:  oda ahol feltétel nélkül szeretheted magad. Ezen az egynapos programon kapsz egy sor meditációt  és sok olyan feladatot, stresszoldó gyakorlatot, amelynek következtében megtanulod magad ÚJBÓL szeretni, olyannak, amilyen vagy. Elengedjük a stresszt, a szégyent, a bűntudatot és a félelmeket is. A meditációkat letöltheted és bármikor újra meg is hallgathatod.

Ezen a különleges napon:

  • megtanulod magad szeretni, ahogy eddig nem tetted
  • felébreszted a belső bölcsességedet
  • kapcsolódsz ahhoz az Egységhez, amelyből könnyedén meríthetsz az életed bármely területén
  • elengeded azokat az embereket, akiket már rég kellett volna
  • megnyitod a vonzást új energiák, új emberi kapcsolatok felé
  • elengedsz sok-sok negatív dolgot, amit eddig gyűjtögettél
  • és még sok minden mást is!

A kurzus végére megtanulod, hogy az a Szeretet, amire mindig is vágytál, mind benned van; és ezért megtanulod más nézőpontból szemlélni az életedet és az embereket is.Hogy néz ki az egy napos program?

Az online kurzus több meditációt tartalmaz felosztva több napszakra, ezért érdemes egy olyan napot választanod, amikor nem kell sehova sem menned és senki nem zavar…vagy vegyél ki egy szabadnapot, ha teheted.

Reggeli meditáció: Emlékezés a valódi énedre- ahol visszamegyünk gyermeki énünkbe és az ő szemével nézzük meg a körülöttünk lévő világot

Déli meditáció: Lépj be a Megbocsájtás varázslatos világába – ahol megbocsátunk másoknak, régi tetteinket, döntéseinket azért, hogy magunknak is megbocsáthassunk

Kora esti meditáció: Engedj el minden negatívat, ami elveszi az energiádat és hátráltat az életedben – közben kristállyal is dolgozunk

Lefekvés előtti meditáció: Az Új Szeretettel teli valóságod- ahol megtanulod újra szeretni magad, bízni magadban…

És sok gyakorlat, házi feladat, amivel megerősíted, beprogramozod fizikailag is a meditáció alatt tanultakat.

Hallgass bele a DÉLI Meditációba:

 

A kurzus ára MOST AJÁNDÉK.

FIGYELEM: Megrendeléseddel audio hanganyagot veszel, amelyhez e-mailben kapsz egy linket a meghallgatáshoz, ezért az árát visszatéríteni nem tudom. A kurzust annyiszor hallgatod meg, ahányszor csak szeretnéd.Hálás köszönetem James Van Praagh-nak, aki nélkül ez a program nem jöhetett volna létre.